laat je eigen zon in je leven stralen

 

 

 

 

 

 

          Cisca Brakel 

 

Gevallen ..... en weer ... opgestaan  

perfect .. in mijn eigen ... imperfectie

Ik ben mijn eigen zon achter de donkere wolken

Ik ben .. wat ik zelf heb gecreéerd

Mijn  creatie .. is mijn grootste uitdaging 

mijn uitdaging heet leven 

Ik ben een motivator, inspirator voor mezelf ... en weet daarmee anderen te motiveren en te inspireren.. 

Ik ben een spiegel voor jouw leven... zoals jij mijn spiegel zal zijn 

 

 

 Arenda Krol 

Met gesloten hart en gedoofd licht, volledig uit verbinding, en missend mijn anker …wat is dan het doel van je bestaan? Van hieruit heb ik gesponnen mijn rode draad…

Onbewust en opgegeven mezelf. Voelend koud, verloren en zo alleen. Missend warmte en liefde. Voelend me niks waard. Zonder licht geen zicht, zonder anker geen gronding. Gesloten hart missend mijn richtingsgevoel. Angst voor leven en liefde, opgesloten in mezelf, voelend de zwaarte van en als slachtoffer van het leven, gezocht naar antwoorden in de wereld om me heen, levend in een roes. Voelen en paniek gaan hand in hand, onbewuste weigering om te leven, verslaafd aan vluchten in denken en alles analyseren. Geloven in illussies, ervaar ik onrust, onzekerheid, hardheid, projectie, oordelen, verwarring, onbegrip. Volledig uit verbindingen, uitgeblust en gek van mezelf.

De weg terug naar liefde,                                                                                   

Er was voor nodig één vonkje, een keuze voor leven of dood. Keer op keer volledig terug geworpen op mezelf in mijn zoektocht naar antwoorden. De boodschap begrepen, herkennend de spiegels, op gestaan, volhardend in mijn verlangen om te willen leven, eerst nog wankel en onzeker loop ik de weg terug, ga ik doorheen ervaringen van mijn verleden. Angst, pijn en verdriet. Ik voel groeien het leven in mij, liefde, krachtig en sprankelend, een open bloeiend hart. Ik treed binnen een andere wereld gevuld met warmte, liefde, licht, rust, vertrouwen, zonder oordelen, blijdschap, zachtheid, begrip, open om te voelen, zin in leven en in verbinding. Ik schijn weer helder mijn licht met helder zicht.

Ik Ben …het anker in mijn bestaan, zoals jij het anker bent in jou bestaan.

Ik ben psycho energetisch therapeut en healer. Met mijn verhaal wil ik je laten zien dat ik ben net als jij. Ik wil je uitnodigen, uitdagen je weer te gaan verbinden, jezelf te leren kennen en je zelf helend vermogen te ontwikkelen. Ik rijk je slechts een paar handvatten zodat jij op eigen kracht de weg terug naar liefde, je ware zijn weer vind.

 

ilios-zijn  |  ilios-zijn@live.nl