laat je eigen zon in je leven stralen

 

Allereerst bedankt ..

Bedankt dat wij met jou mee op reis mogen.. een bijzondere reis die ons rondleid in  jouw leven.  Wij zien het niet als onze taak om jou te vertellen hoe jij hebt te leven die keuze ligt te allen tijde bij jezelf..  Maar als counseller zullen wij je zeker uitdagen door onze vragen te stellen , die jou naar de plek zal brengen , waar jezelf het antwoord  kan vinden .... 

Als je eenmaal bewust bent, kan je niet meer doen alsof je het niet weet, dan rest je alleen nog je verantwoording te nemen .   Als coach zullen wij je hierin de nodige handvatten geven, en uiteraard ons best doen om je hierin te stimuleren, motiveren en inspireren..

Energie is een veelomvattend begrip, wat meer behuisd dan voor ons zichtbaar is..  De genetische blauwdruk die van generatie op generatie wordt doorgegeven, omdat we simpelweg aan onze kinderen doorgeven wat ons is geleerd..  Het kan je ontzettend helpen om die energie in je familielijn op te schonen, om voor jezelf en je kinderen de weg vrij te maken om het anders te doen..

Maar energie is meer .. elke emotie die we binnenvetten hoopt zich op als energie in je lijf..  Wie genoeg van binnen opspaart zal vanzelf ergens in zijn lijf klachten gaan krijgen.. Maar de energie die we bij ons houden  zullen ook onze triggers zijn om mee  naar buiten te projecteren..

Dat wat jouw energie uitzendt vraag  je  op je pad, dus het is absoluut in jouw belang om je bewust te worden van je eigen energie..   De energieën die geen positieve invloed hebben op je leven mag je los laten, veranderen zodat je een ander leven creëert.   Dit energiewerk zal met ons meelopen op onze reis.. en daar waar het nodig is zullen wij  je daarin ondersteunen …

Jij bent … jij bent wat je zelf creëert

 

Laat ons je  tijdens de reis uitdagen om naar je eigen creatie te kijken …. 

 

 

Arenda maakt intuitieve tekeningen zoals hierboven een voorbeeld is te zien.. wil je ook een intuitieve tekening op jouw energie gebaseerd neem dan contact op met arenda ..

Cisca schildert ....begonnen als werk voor een herinnering aan een ongeboren kindje.. verloren door miskraam of abortus.. Maar later over gegaan in andere spirituele schilderijen ... hieronder van beiden een voorbeeld te zien ... de rest vind je onder de kop .. te koop.

 

 

ilios-zijn  |  ilios-zijn@live.nl