laat je eigen zon in je leven stralen

 

Hoe werkt de Niranam methode? ( Copyright © 1997 )

Wanneer u voor het eerst bij Taoïstische Gezondheid therapeut Gerard Wouters komt zal deze u direct aangeven wat hij voor onbewust aangeleerd gedrag en fysieke klachten bij u waarneemt. Daarna kunt eventueel nog kort uit aangeven wat u voor klachten, problemen en tegenslag u ervaren heeft. Het is absoluut niet nodig om uw hele levensverhaal te vertellen. Aan de hand van de waarnemingen en uw ervaring kan hij beoordelen waar het probleem zich voordoet en wat de oorzaak ervan is. Vervolgens begint dan direct de behandeling. Er vindt dus geen uitgebreid en tijdrovend intake gesprek plaats, dat is met deze methode namelijk niet nodig.

Frontier

De behandeling begint altijd met het "vrijmaken" van het lichaam. Met behulp van eeuwenoude Thaise manuele behandeltechnieken worden uw wervels en verkrampte spieren gecorrigeerd. Hierdoor worden alle lichamelijke blokkades weggenomen waardoor zenuwbanen vrij komen en spieren zich gaan ontspannen. Dit zorgt ervoor dat uw bloed- en energie weer naar behoren gaat stromen. Wanneer dit gedaan is ervaren mensen dit alsof er een zware last van hun schouders is afgevallen. Mensen voelen zich lichter en ervaren enorme fysieke, maar ook mentale ruimte en krijgen veel meer lucht. Tijdens dit deel van de behandeling zal Gerard Wouters u ook direct uitleggen waardoor deze blokkades ontstaan zijn en het onbewuste gedrag wat er aan ten grondslag ligt.

Vervolgens gaat de Gerard Wouters u in vier sessies met behulp van Taoïstische filosofieën en levenswijsheden uitleggen wat verantwoordelijk is voor uw situatie of klacht. Dit gebeurt door middel van heldere en concrete voorbeeld verhalen. Hierbij wordt het onbewuste aangeleerde gedrag, wat de oorzaak is van de situatie waarin u zich bevindt, duidelijk. Door de inzichten, welke u tijdens de sessies ontvangt, wordt het voor u dan mogelijk om de werkelijke oorzaak van het probleem of klacht direct weg te nemen.

 

In het geval van een ernstige medische klacht wordt altijd van u geëist dat u deze laat controleren en eventueel behandelen door een medisch specialist. Deze dient het lichamelijke veranderingsproces van de Niranam-methode te controleren. Hier wordt niet van afgeweken! Wanneer u dit niet doet wordt de Niranam behandeling onmiddellijk beëindigd.

 

 www.niranam.eu

 

 

 


 

ilios-zijn  |  ilios-zijn@live.nl